Боби трябваше да бъде със съученици. В последния момент е решил да остане с Нанси. Това сподели майката на Борислав, една от жертвите на шесторното убийство в Нови Искър пред Нова тв.

Малко след полунощ на 31 декември му е звъннала, но някой затваря отсреща. После пак звъннала, пак се затваря. Още по-късно баба му опитала да се свърже с него, но вече нямало връзка с телефона. Сутринта звъняла на Нанси и Кети, но нямало връзка и с техните телефони. На първи вечерта го търсила, но объркала къщата на Нанси.

МВР: случаят в Нови Искър е убийство
Обновена

МВР: случаят в Нови Искър е убийство

Изключена е версията за убийство и последвало самоубийство

Бабата на Боби в първия момент като разбрала за множеството жертви решила, че са се натровили от храна. Не очаквала, че внукът й става странична жертва на жестоко убийство. А почернената майка предполага, че явно има нещо около Кети и Неделчо и заради тях и децата са станали жертва.

Самият Боби е прострелян с 3-4 куршума. От година е имал връзка с Нанси. Надяваме се по-бързо да се разбере кои са извършителите и да си получат наказанието, настоява майката на Боби. Очакваме справедливост, ако се върне смъртното наказание ще е по-добре, иска още тя.