Нелегален цех за таблетиране на синтетични наркотици е разбит от антимафиоти в софийското село Антон.

Иззети са около 40 килограма амфетамин субстанция и таблетки, около 200 кг таблетки - с  графичното лого и надпис на запазена търговска марка "Камагра", таблетиращи машини и др. Трима са задържани, по случая е образувано досъдебно производство

Съвместната операция е от служители на отдел "Наркотици" и сектора "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" на ГДБОП и ДАНС.

И тримата арестувани са от София като досега не са известни на органите на реда с криминално прояви.

Амфетаминът е открит в имота в село Антон, обитаван от Е.И. и в ползвани от него стопански сгради - бивш краварник, и хлебопекарна.

Изобразеното лого на търговската марка "Камагра" - вещество, подобряващо сексуалната потентност, е притежание на българската фирма "Борола"ООД, като продуктът е произведен без съгласието на правопритежателя.
Открити са и много анаболни препарати и таблетки с неустановен засега състав.

От същите имоти - жилище на Е.И. в селото и допълните постройки, антимафиотите  иззели и три таблетиращи машини и много поансони - специална матрица за отпечатване на знака с характерното лого на таблетки екстази.

Спецполицаите намерили още две блистериращи  смесително - сушилна машини, а също 5 кантара и голямо количество помощни за таблетирането на синтетичната дрога вещества.