На закрито заседание Народното събрание прие доклада на Временната парламентарна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства около строежа на "Исторически парк" на идеолога на ПП "Величие" - Ивелин Михайлов

След закритата част председателят на временната комисия и депутат от "Възраждане" Цвета Рангелова обяви пред журналистите в Партийния дом, че докладът ще бъде изпратен на главния прокурор Борислав Сарафов.

Рангелова обясни, че секретната стенограма от временната комисия е изпратена на прокуратурата и на главния прокурор. Тя очаква обвинител номер едно да предприеме съответните действия в рамките на неговите пълномощия, компетентности и отговорности.

Припомняме, откритата и закритата част от приемането на доклада на временната комисия бяха почти равни като време, дори с превес на закритата. НАП и ДАНС са предоставили само секретна информация, заради която и беше затворени вратите на пленарна зала.

Преди да се закрие пленарното заседание, председателят на комисията Цвета Рангелова, Възраждане, чинно изчете голяма част от доклада, който описва проведените заседания на комисията. Още по време на заседанията на комисията въпреки множеството данни се оказа, че отворено към момента разследване няма.

МВР работило по близо 30 сигнала срещу Ивелин Михайлов

МВР работило по близо 30 сигнала срещу Ивелин Михайлов

Всички оръжия са регистрирани на Михайлов, а охранителите били без оръжия