Свидетелка се отрече от показанията си в досъдебното производство срещу групата на Йосиф Йосифов - Костинбродския.

В спецсъда беше разпитана 25-годишната Галя Кръстанова, която преди 7 години работила като сервитьорка. До заведението се намирал офисът на лице на име Росен. Тъй като на част от въпросите отговаряше, че не помни, беше прочетен разпитът й от досъдебното производство. Пред разследващите Кръстанова е описала случай, при който видяла синът на Йоско - Иван, да излиза от офиса на Росен. Самият Росен бил целият в кръв.

Нямало „килъри на Йоско", реши съдът

Нямало „килъри на Йоско", реши съдът

Признаха го за виновен като помагач в покушението срещу Кирил Киров – Японеца

В съдебната зала обаче свидетелката посочи, че прочетеното не е вярно. "Аз тогава бях в шок от жената, която ме разпитваше", коментира Кръстанова.

Съдията й отвърна с въпрос: "А сега в шок ли сте?". Кръстанова отвърна, че сега не е в шок. За първи път й се случвало да я разпитват, когато е давала показания пред разследващите. "На мен ми го прочетоха това, което е записано", добави още тя.

Припомняме, че Йоско Костонбродския се издирва. Освен него, подсъдими са: Иван Йосифов, Ивайло Симеонов, Вергил Славов, Пламен Симеонов, Йордан Йорданов, Георги Гълъбов, Кристиян Тодоров, Николай Рашков и Александър Йорданов.