След активно разследване полицията в Перник залови 31-годишния Ц.В. На 15 ноември той простреля смъртоносно 25-годишния наркодилър Робърт Величков от Перник.

Престъплението станало рано сутринта, а веднага след това стрелецът се укрил.

Веднага след извършен оглед от ОДМВР-Перник започнали разследването под ръководството на Окръжната прокуратура.

Показен разстрел на наркодилър в Перник тази нощ

Показен разстрел на наркодилър в Перник тази нощ

Убит е 25-годишен мъж

31-годишният мъж бил обявен за общодържавно издирване, а в разследването се включили и служители на Главна дирекция "Национална сигурност".

Вчера 21 ноември мъжът е заловен. Към момента той е задържан за до 72 часа. Мъжът е обвинен в убийство извършено по хулигански подбуди и по особено жесток начин.

Припомняме, убитият Робърт Величков е сочен за наркодилър и е спряган за близък до Валентин Кирилов - Пуйката, чиито приближени се издирват по подозрение, че стоят зад серията взривове и обири на банкомати от началото на годината.

Величков е криминално проявен за притежаване и разпространение на наркотични вещества, осъждан - изтърпявал е две ефективни присъди за наркотици - едната 10 месеца, а другата 1 година и 2 месеца.

Разкрито е показното убийство на наркодилър в Перник
Обновена

Разкрито е показното убийство на наркодилър в Перник

25-годишният Робърт Величков беше застрелян...

Прокуратурата информира на брифинг миналата седмица, че в деня преди убийството 31-годишният мъж е посетил казино, където е загубил около 2000 лева. Предполага се, че това може да е сред причините за агресивността му. Изяснено е също, че извършителят се е разминал на улицата с жертвата и неговия спътник, при което са си разменили обидни реплики. Около 10 минути по-късно е отишъл до дома си, взел е пистолет и се е върнал, за да застреля 25-годишния мъж.