Целувката, сн. Skynews 50 хиляди долара плати американка за правото на 45-секундна целувка с Шарън Стоун.

Джони Рим спечели уникалната привилегия на благотворителен търг, побеждавайки няколко мъже, които също наддаваха неистово за спечелване на целувката, съобщава Skynews.

Очевидци твърдят, че 45-годишната Шарън - разбила каноните преди години с ролята си в “Първичен инстинкт” - е сторила всичко по силите си, за да може Джони Рим да получи достоен за платените пари “приз”.

Някои от участниците в търга иронично отбелязват, че Шарън е била великолепна и действително настроена за дълга, гореща и страстна целувка. Тя в истинския смисъл на думата се целуваше неистово, заявяват присъствалите на “събитието”.

Първичен инстинктОгромна част от тълпата приветствала с овации дългата целувка. Все пак се отбелязва обаче, че след края на сеанса Стоун е изглеждала малко смутена, за разлика от дамата, спечелила търга, която направо сияела.

Аукционът, направил възможна тази знаменателна целувка, се е провел в Лос Анжелис, организиран за подпомагане на болните от СПИН. Всички набрани средства ще бъдат дарени с тази благотворителна цел.