ДжолиАнджелина Джоли се сдоби с 13-та татуировка. Тя се намира на лявото й рамо и представлява фрагмент от забравения вече език на древните кхмери.

За да се сдобие с него, красавицата “легна под иглата” на знаменития майстор на татуировки Ноо Кампаи от провинция Патхумтхани, северно от Бангкок.

Поредната “красота” по и без това перфектното тяло на звездата, представлява пет вертикални йероглифи от кхмерския надпис, които щели да я защитават от неуспехи, твърди майсторът.

Припомняме, че през 2000 г., след брака си с Били Боб Торнтън, Джоли си направи три татуировки, посветени на своя мъж – една с надпис Billy Bob, една със зашифровано послание, посветено на годишнина от сватбата им, а третата татуировка е тайна за медиите, тъй като е разположена на твърде интимно място.

Джоли Сред “богатата й колекция” от татуировки има цитат от известния драматург Тенеси Уилямс - "A prayer for the wild at hear kept in cages", японски символ на смъртта, латински надпис "Quod me nutrit me destruit" – “Това, което ме храни, ме и убива”, буквата “h”, посветена на брата на Джоли и други.