Мадона Музикалните канали в целия свят вече могат да “завъртят” новия клип на Мадона "Hollywood", който на пръв поглед е нещо средно между два стари и много популярни нейни клипа - "Vogue" и "Express Yourself".

В новата лента Мадона е в персонажа на киноактриса от средата на 20 век, която размишлява за живота на холивудските бохеми, техните привички и проблеми.

Клипът е дело на режисьора Жан Батист Мондино, а по време на снимките поп-звездата използва бижута за 15 млн. лири. Някои от тях са били собственост на легендарната холивудска актриса Мей Уест. Освен това, специално за новото видео Мадона отново стана платинена блондинка.

В същото време новият албум на певицата "American Life" вече се продава в Европа в тираж 4 млн. бройки. Знае се също така, че Мадона смята да запише следващия си клип от този албум в Израел. Тя и съпругът и Гай Ричи купиха в центъра на Лондон сграда за Кабалистичен център, на стойност 5 млн. долара. В последно време се говори, че Мадона е станала гореща последователка на древните юдейски мистики.

Продуцентите на звездата уточняват по повод пътуването й за клипа в Израел, че не става дума за политическа акция, а само за снимки.