The Rolling Stones официално разкриха детайли от документалния филм за бандата „Crossfire Hurricane".

Проектът е на режисьора Брет Морген и проследява кариерата на групата от първите им турнета и концерти през 60-те години до момента. В него са включени непоказвани преди кадри, както и интервюта с Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс, Рони Ууд и бившите членове Бил Уаймън и Мик Тейлър.

В едно старо интервю им задават въпроса какво ги отличава от другите банди и Джагър казва: „Между нас има силна химическа реакция", а Ричардс добавя: „Истината е, че не можеш да спреш The Rolling Stones, когато се изправиш срещу такава лавина, просто се махаш от пътя й."

„Crossfire Hurricane" е покана към публиката да преживее лично почти митичното пътешествие на музикантите от аутсайдери към рокендрол величия. Това не е академичен урок по история.

Лентата позволява на зрителя да погледне от уникална гледна точка. Това е една незабравима разходка за ушите и за очите", сподели режисьорът.

Премиерата на „Crossfire Hurricane" е през октомври. По-рано пък Мик Джагър обяви, че The Rolling Stones са влезли обратно в студиото в Париж. А ние вече сме заредени с очаквания.

The Rolling Stones завиждали на The Beatles