Момчетата от група ,,Ogi 23" се завръщат в най-студения месец с нова песен, която ще даде жега с екстремни спортове и зимни флиртове.

"В последния момент се спряхме на заглавието "Любов по време на купон" за песента. Изобрахме го, защото най-добре описва чувството, което искаме да предадем с нея - напук на депресията, която се излива от българската музика, ние искаме да бъдем щастливи и да раздаваме положителни емоции", споделя китаристът на бандата Косьо.

Сюжетът на "Любов по време на купон" отново е по-действителен случай, но хората взели участие в съответните сцени, за момента ще останат анонимни. Темата в парчето, както се очаква, е любовта и двете й лица - небрежният флирт и щастливата връзка.

Автори на текста, музиката и аранжимента са Ангел (бас, вокал), Косьо (китара, вокал) и Били (барабани), а записите и мастерингът са направени в  Ground Studio.

В момента се монтира и клипът към "Любов по време на купон". Част от видеото е заснето по високите планински склонове, със специалното участие на един от най-добрите български сноубордисти - Димитър Чокоев "Джими".