Зашеметяващият спектакъл The Wall, който ще имаме щастието да видим и в София, е изпълнен с впечатляващи визуални ефекти.

Ангажиран с различни благотворителни каузи, Роджър Уотърс отделя и специално внимание в шоуто си на децата. Може би най-емоционалната част от спектакъла са кадрите на радостни деца, които са изненадани от завръщането у дома на техните бащи, сражавали се в Ирак и Афганистан.

Бащата на Уотърс загива по време на Втората световна война - този факт остава дълбок отпечатък върху музикалната легенда и до голяма степен го вдъхновява за създаването на един от най-популярните и обичани албуми за всички времена - „The Wall".

Във всяка страна, в която представя The Wall, Роджър Уотърс кани 15 деца на сцената, които изпълняват с него класиката "Another Brick in the Wall". Това ще се случи и у нас на концерта в София.

Вече се подбират децата, които ще имат уникалната възможност да пеят и танцуват редом до рок легендата. Не е нужно децата да имат добри певчески и танцови умения, тъй като за Уотърс по-важно е да усети техния ентусиазъм и да се вдъхнови от техните усмивки. Той ще си направи снимки с тях и ще раздаде автографи преди концерта си.

Да разпилееш балканския си мозък по The Wall

Роджър Уотърс отдава почит на българската военна памет