Остават броени дни до концерта на Мейси Грей в София. За своя първи престой в България звездата с големия глас е поискала от организаторите да й осигурят три гримьорни зад сцената - една за самата нея, една за дамите от бандата й и, съответно, една за мъжката част.

В гримьорната на самата Мейси ще трябва да има красиво аранжирани цветя, за предпочитане са розите. Още малки свещи с аромат на ванилия, както и ленени покривки на масите. В покоите на Мейси ще има също и стерео уредба, задължително с гнезда за касетки, както и CD и радио.

Във всички гримьорни ще има много свежи плодове и напитки за тонус, както и разтворими витамини. В менюто за вечеря на Мейси има още зелена салата с пиле, както и плато със свежи зеленчуци (бейби морковчета, броколи и карфиол).

Концертът на Мейси Грей e на 9 септември от 20.00 часа в зала 1 на НДК. Там тя ще представи колекция с най-доброто от своето творчество, включително хит сингъла „I Try", донесъл й Грами, както и хитовите парчета от последния й студиен албум BIG, издаден през 2007.

Част от него е и песента с гост участието на Фърги - Glad You're Here. След това дивата ще се изяви и като ди джей в столичния клуб Yalta, където ще пуска любимите си парчета. Артистичният псевдоним на Мейси зад пулта е Nemesis Jackson.

Билети и за двете събития се продават в Билетен Център НДК и мрежата на EVENTIM, включително онлайн, както и във веригите магазини Пикадили, Германос, Техномаркет.