Очарователната белгийка Selah Sue и нейният екип пристигат с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто още в ранните сутрешни часове на 14-ти май, часове преди концерта в столичната зала Универсиада.

Selah записа специален личен поздрав за българските си фенове, с който ги кани да се срещнат на живо с нея на 14-ти май.

Специално изработена завеса, осветление и аналогови озвучителни пултове ще бъдат монтирани на сцената, за да могат българските фенове да се насладят на шоуто.

Вратите отварят в 19:30 часа, като пръв на сцената ще излезе Ramsey Hercules от Boogie.FM. Той ще подготви всички фенове за шоуто, което ги очаква със селекцията си от преработени и оригинални версии на фънк, соул и дъб парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.

Selah Sue гостува за пръв път в София, заедно с бандата си, с която в момента обикалят на мащабно турне за представяне на новоиздадения албум Reason.

В основата на бандата стоят 4-ма професионални музиканти - белгиецът Joachim Saerens - синтезатори, Erik Rademakers (бас), Yannick Werther (китара) и Jordi Guenes (барабани). Selah Sue споделя, че усеща бандата си като нещо повече от семейство и не си представя да продължи музикалната си кариера без тях.

Веднага след дългоочаквания концерт на Selah Sue в зала „Универсиада" организаторите канят всички фенове на официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*!

Началният час е 22:30 часа, а специален гост за вечерта ще бъде диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата за всички присъстващи.

Всички фенове, които са си закупили билет за концерта на Selah Sue ще могат да посетят безплатно afterparty-то.