Днес една от най-популярните и обичани български банди - „Сигнал" - се сдоби със звезда във Famous Алеята на славата пред кино Арена Младост.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев изминаха пътя по червения килим, за да положат подписите си върху новата звезда. Изобрът тъкмо на група „Сигнал" да украси с името си Алеята е станала след гласуване на фен страницата на Famous Grouge във Facebook.

Уникалното в случая е, че на българската звездна алея за пръв път се полага името на цяло съзвездие, а не на отделна личност. Освен звездата „Сигнал" получиха и 24-каратови малки звезди за спомен и почетни плакети.

„Сигнал" се създава през 1978 и съществува вече 33 години. По време на официалното откриване на звездата във Famous Алеята на славата вокалистът на групата Йордан Караджов си пожела заедно с колегите си още толкова години да има възможност да радва публиката с изпълненията си.

Сред хитовете парчета на „Сигнал" са: "Да те жадувам", „Може би", "Скъп спомен мой", "Няма как", "Липсваш ми", "В друго време, в друг свят" и още, и още.