Премиерата на първи епизод от хитовия клубен сериал TEREN MJ Parties ще се състои на 3 април в клуб Ялта. Главната роля в серията от свежи клубни събития ще се изпълнява от  ветеранът в миксирането на електро-джаз, амбиент и дъб  - Florian Seyberth - половинката на германското дуо "Boozoo Bajou". 

Диджеят с музикално образование ще поднесе на българските фенове, както абсолютните хитове в близо 11 - годишната кариера на групата - „Night Over Manaus", "Killer", "Under my Sensei", „Divers" и др., така и премиерни парчета от новия албум на Boozoo Bajou -  "Grains".

След успешните концерти TEREN Music Parties, организаторите от Feelme Crew са решени да запазят територия и за ценителите на чисто клубния саунд. За разлика от TEREN music parties (посветени на live изпълнения), " Teren Music Jockey Parties ще са епизодични DJ събития, които ще се разиграват в най-добрите столични клубове.", споделя Александър Антонов от екипа на Feelme Crew.

Организаторите държат световните величия на клубната сцена сами да избират с кого да си партнират на български терен. Измежду предложенията, отправени към  Florian Seyberth,  „печеливши" се оказаха сетовете на DJ Andrei и DJ Elena от Cotton records.

 Билети за събитието могат да бъдат открити в разпространителската мрежа на Ticketstream и Eventim.