Легендата на алтернативния рок Тори Еймъс ще изнесе първия си концерт у нас на 20 юни в зала 1 на НДК, информира Stand.bg.

Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки ще представи предстоящия си студиен албум „Unrepentant Geraldines".

Определяна от списание Rolling Stone като „един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света" многократко е номинирана за наградите „Грами" и на MTV за хитове като „Crucify", „Cornflake Girl",  „Silent All These Years", „God", "Caught a Lite Sneeze", „Spark", „А Sorta Fairytale" и много други.

За над 20-годишната си кариера Тори Еймъс  може да се похвали с безброй професионални музикални проекти, 13 студийни албума, над 12 милиона продадени копия, 13 световни турнета, над 1000 уникални концерта и собствен музикален лейбъл: Transmission Galactic.

Билетите за концерта  могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketportal и Eventim.Те са на цени от 40, 50 и 60 лева в зависимост от разтоянието до сцената, a само 50 броя VIP билета на цена  90 лева ще бъдат пуснати за най-големите фенове на певицата.

Тори Еймъс: Индустрията днес убива музикалната култура