„Уикеда" също ще се присъединят към концерта на Manu Chao на 16 септември в зала „Фестивална".

Родната банда ще представи три свои неиздавани до сега парчета, а новината за участието им в шоуто ги завари в студио, записвайки песента "Тинтява 6".

Китаристът Росен Григоров сподели, че „Уикеда" са големи фенове на френската звезда и дори, че творчеството им в голяма степен е повлияно от неговата музика.

Lazy Face e реге диджеят, който ще стъпи пръв на сцената в зала "Фестивална" за свой сет. Той е водещ и създател на специализираното предаване Jamaica Air Force. След него ще видим Миленита с лайв групата Funky Miracle, последвани от „Уикеда", които ще открият път за героите на вечерта - Manu Chao La Ventura.

"В България винаги е чудесно", възкликва  Manu Chao, броени дни преди отново да стъпи у нас. Той пристига в България с екип от 15 души, а на сцената ще видим четирима от тях - Manu Chao (вокали & китара), Philippe (барабани), Madjid (китара), Gambeat (бас). 

Бандата стартира балканското си турне в края на седмицата от Будапеща, а след обиколка по нашите ширини е отправила поглед към далечна Индия.

Спечели двойна покана за концерта на Manu Chao