Нетърпеливи фенове обсадиха новата Спортна зала Армеец, за да могат да гледат филма на Влади Въргала „Операция: Шменти капели". Вторник вечерта беше невъзможно да се паркира пред залата, увери се lifestyle.bg.

Чакането обаче си заслужаваше, защото лентата не остави нито за минута зрителите да спрат да се смеят. Над 4000 аплодираха премиерата на лентата, която тръгва по кината от 7 октомври.

Залата избухна, когато на екрана се появи Коцето. Фолкаджията направи актьорския си дебют в киното. В лентата изпълнителят играе ченге, което спи с моделка. Фолкидолът коментира с лежерна ирония представянето си на големия екран.

"Гледах и честно казано, съм се издънил с ролята си, въпреки че Влади е доволен от резултата. Беше си купон, де, а и новото амплоа винаги е предизвикателство. Но нямам никакви мераци да ставам актьор."

"Шменти Капели" е една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време, и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.