Звезди “Re-nalgin” – най-новият проект на Звезди вече е готов. Звезди от “Ахат” стана Звезди от “Аналгин” и с новата си (стара) банда тази вечер във Военния клуб в столицата ще представят 14-те парчета от новия албум.

Фронтменът на ”Ахат”, група станала вече легенда за българския хард рок, от 15 години неуморно “търси саунда” и здравия рок. След престоя си в САЩ Звезди се върна у нас, заби заедно с “Ахат” на една сцена с “Дийп пърпъл”, а наскоро помогна на Наско от Б.Т.Р. при изпълнението на “Burn”, с което поздравиха гостуващия Глен Хюс.

Тази вечер Звезди и остналите от “Аналгин” – Илиан Илиев-китара, Младен Несторов-бас и барабаниста Иво Иванчев, първо ще разкажат на феновете си за работата и съставянето на албума. След което на живо, с перфектен звук и осветление, ще представят “Re-nalgin”.

Издатели на новата тава са “Вирджиния рекърдс”, а на шоуто за първи път ще бъде изпълнен и пилотния сингъл от албума “Спомен от доброто”. Песента отдавна се утвърди в българското рок пространство и е една от най-излъчваните в родния рок ефир.