Войт-Джоли Анджелина Джоли обяви официално, че прекратява отношенията си със своя баща Джон Войт.

Вече не мога да се приема като негова дъщеря, заявява холивудската красавица, изпълнителка на главната роля в маниашкия филм за “Лара Крофт”.

Преди време актрисата оправи отношенията си със своя известен баща – припомняме, че Войт е носител на Оскар за ролята си в “Среднощен каубой”, и дори двамата играха заедно в “Лара Крофт”.

В момента обаче, Джоли заявява, че не се е виждала с баща си няколко месеца и вече не я интересува неговото мнение по който и да е било въпрос.

Анджелина, която има два развода зад гърба си, добавя, че въобще не съжалява за прекратяването на отношенията с баща си. Ananova припомня, че Джон Войт се е разделил с майката на Анджелина, когато дъщеря им е била само на годинка.

Преди време Войт прибягна до телевизията, за да се обърне към Анджелина и да поиска сдобряване. В интервю за Access Hollywood той със сълзи на очи разказа за емоционалните проблеми, които има с дъщеря си.

Въпреки това отношенията на двамата винаги са били обтегнати. Това не попречи обаче на таткото да се обърне към поклонниците на Анджелина с призива да й оказват подкрепя – Тя е невероятна, това е моето дете и му е необходима помощ, заявява Джон Войт.