„Постоянен адрес" е името на спектакъла, с който ще бъде отбелязано началото на сезон есен-зима на постоянния Софийски цирк на сцена.

На сцената ще се появи в целия си блясък Руди - единствената маймуна в трупа на български цирк, която има лична карта. Документите на Руди са сертифицирани от Европейския съюз.

Столичният цирк е подготвил още един нов атракцион - „Вълшебната гора". В нея живеят заедно кучета, котки, гълъби, понита, лами, щрауси, дори паун. Номерът е подготвен специално за новия сезон под ръководството на доайена Мария Йорданова.

На сцената своя дебют ще направи и „Принцът на питоните" - младият артист Ивален Йотов, който ще се появи с 4 огромни питона и една игуана. Световноизвестният жонгльор на свободна тел Ангел Божилов също се включва в програмата.

Официалната премиера на спектакъла и начало на сезона е на 1-ви октомври от 16:00 часа, а адресът е вече добре познат на малки и големи софиянци и гости на столицата - ул. Клокотница №29, в салона на читалище „Цар Борис Трети" (бившето „Валентин Андреев").

Цените на билетите са от 6, 8 и 10 лв. за всяко едно представление. Водещият на представленията Драгомир Драганов отново и неговият съпродуцент Силвестър Лолов споделиха, че вече са затрупани от заявки за превърналия се в хит през миналия сезон празник „Рожден ден в цирка". Двучасовите спектакли с антракт са всяка събота и неделя от 11 ч и от 16 ч.