От доста време върви дискусия за предпочитанията между традиционните букмейкъри и онлайн залаганията.
Може да сте от хората, които винаги са се доверявали на местните букмейкъри, или да сте от тези, които предпочитат да правят залози в интернет всеки ден, но със сигурност имате нужда да прецените кое е с повече предимства, а и съществуват много митове за сигурността.

Ако трябва да говорим за залагания в целия свят, онлайн залаганията са доста по-безопасни от местния букмейкър.

В интернет залагате на утвърдени фирми със сериозна репутация и голям опит зад гърба си. Компании, които вече са осъществили подобни услуги, милиони пъти.

И все пак, доста хора остават с впечатление, че в мрежата данните им са податливи на атака и предпочитат да се доверят на традиционния букмейкър. Радостното е, че тази тенденция все повече намалява и отстъпва място на погледа на младото, добре ориентирано в интернет поколение.

Напротив, залаганията при традиционния букмейкър са по-опасни предвид факта, че може да попаднеш на измамници без лиценз. Това може да се случи в интернет, но има доста букмейкъри с вече доказан опит и при внимателно вглеждане, няма как да се направи грешка.

Друго нещо, по което онлайн букмейкърите изпреварват съперниците си, са залозите на живо - те са доста по-добре развити от съперниците си от миналото. Говорим за десетки различни видове залози, които в миналото бяха немислими, а сега вече са реалност.
Така увеличавате шанса си за печалба и същевременно подсигурявате залога си. Не трябва да забравяме и поддръжката, която в доста сайтове е 24/7 с персонал, достатъчно любезен и ориентиран, за да реши всеки въпрос.

Продължаваме напред с коефициентите, които в онлайн букмейкърите са чувствително по-големи от тези в традиционните букмейкърски къщи. Конкуренцията ражда качество и именно от това се възползва всеки залагащ. Но иновациите не свършват до тук. Букмейкърът на Betfair, например, разполага не само със секция за спортни залози, но и с най-голямата спортна борса в света. Там можете да влезете в ролята на букмейкър, да заложите срещу друг играч и да получите най-големите коефициенти!

Само за миналата година на тази борса са се разиграли 55 милиарда паунда - наистина колосална сума. Трябва да споменем и достъпните бонуси, които предлагат почти всички уважавани букмейкъри. С внимателна игра можете да достигнете до тях и така да натрупате наистина значителна сума в сметката си.

Погледнете в бъдещето – то е на онлайн букмейкърите!