Националният превозвач "България Ер" съобщава, че предлага вариант за клиентите, закупили билети от авиокомпания SKY Europe за полет от и до Виена

Припомняме, авиокомпания SKY Europe днес отмени всички полети във връзка с обявената процедура по фалит преди няколко месеца.

Българският национален превозвач да проявява отговорност към българските граждани, изпаднали в затруднение, посочват от компанията.

Въпреки, че самолетите до Виена са изцяло запълнени в този период, полетната програма ще бъде променена и ще се осигури допълнителен капацитет до австрийската столица.

Всеки един от клиентите на SKY Europe, който представи неизползван билет, ще може да лети на преференциална цена от малко над 100 евро с България Ер.

Билетите за пътници на SKY Europe, могат да бъдат закупени от всички офиси на България Ер, а също така и от туристическите агенции.

За да получат такъв билет, клиентите на фалиралия словашки превозвач трябва да представят копие от оригиналния си билет и да резервират полета си максимално бързо, тъй като допълнителният капацитет, който България Ер е в състояние да осигури е ограничен.