До 4 пъти по-малко ще струват номерата 0800 и 0700 за бизнес клиентите на БТК по време на Пловдивския панаир от 25 до 30 септември, съобщиха от телекома.

139 лв. вместо досегашните 600 ще струват 0800 и 0700 номерата „по избор на клиента", ако бъдат заявени на щанда на БТК в дните на панаира.

Също толкова ще струват и „обикновените" 0800 и 0700 номера по време на изложението. Досега клиентите заплащаха за това 360 лв.

Компанията предлага и промоция за домашните потребители, които открият нов телефонен пост по време на изложението с абонаментни планове „У Дома" или Стандартен.
Те ще получат безжичен телефон General Electric при едногодишен договор.

От промоцията ще може да се възползват и сегашните клиенти на БТК, които заменят с по-висок настоящия си абонаментен план и подпишат две годишен договор с телекома.

БТК предлага включени минути за селищни и междуселищни разговори във всеки от плановете на телекома - „У Дома", „У Дома Сити" и Стандартен.

За тези минути не се заплаща първоначалната цена за разговор от 13 стотинки, а в зависимост от плана безплатните минути могат да достигнат до 200 на месец, информират от компанията.

Плановете „У Дома" или „У Дома Сити" дават възможност на абонатите да изберат една международна дестинация, с която да говорят с 10% отстъпка.