Нова услуга предлагат от Комисията за финансов надзор. От 16 октомври 2017 година потребителите на финансови услуги в небанковия финансов сектор и от бизнеса могат да получат отговор за няколко финансови отношения.

На телефон 0800 40 444 от 09:00 до 17:30 в работни дни от КФН отговарят на въпроси за правата на гражданите в отношенията им със застрахователните компании и пенсионноосигурителните дружества. Хората могат да питат за търговията на капиталовия пазар и боновите книжки от масовата приватизация.
Експерти от Комисията ще приемат запитвания и от компании в секторите, по които КФН има компетенции. Сътрудниците на Информационния център ще посрещат и гражданите, които идват с въпроси на място в сградата на КФН.

Избраха двама зам.-председатели на КФН

Избраха двама зам.-председатели на КФН

Диана Йорданова и Бойко Атанасов са новите попълнения на Комисията

Екипът на Информационния център на КФН е избран измежду най-изявените студенти от финансовите, икономически и юридически специалности на няколко престижни университети след интензивно специализирано обучение и положен изпит.

С откриването на този център КФН ще защитава още по-ефективно потребностите на потребителите на финансови услуги, които ще могат да получават бърз и компетентен отговор на широк кръг от въпроси.