Вече трети ден продължава изложението в Националния дворец на културата в София „Произведено в България". Закриването на изложението ще бъде на 3 декември 2006г.

В него участват над 390 фирми- български производители и търговци, които посрещат български и чужди потребители.
Над 500 щанда от 1 до 6 етаж на НДК радват повече от 220 000 посетители.

Организатори на изложението са Съюз "Произведено в България", Българска търговско-промишлена палата, Бизнес център - България ЕООД и Национален дворец на културата, а мотото е „Изберете българското!".

Най-много са фирмите, които представят трикотаж и текстил, следвани от конфекцията, кожените изделия и спортните стоки. Стоки за бита представят 9.39% от фирмите, храни и напитки- 6.08%, бижутерия - 2.76 %, парфюмерия и козметика - 3.31% и аксесоари - 1.66 %.

Посетителите на „произведено в България" могат да разглеждат и купуват стоки всеки ден между 10.00 и 19.30 часа.

Националното търговско изложение „Произведено в България" има за цел дапокаже реалните параметри на разнообразието и качеството на предлаганата продукция от участниците и приемливите цени за българския купувач.

Години наред усилията на организаторите на форума бяха насочени към повишаване на доверието в българските стоки и доказването, че българските фирми могат да бъдат добър партньор и са конкурентоспособни както на вътрешния, така и на външния пазар.