Предстои един от най-емоционалните дни за всички футболни фенове и ръководители. Последните часове от зимния трансферен прозорец винаги са гарант за изненадващи сделки и обмен на стотици милиони евро. Грандовете от Европа винаги са нащрек за подсилване на своите редици.

Манчестър Юнайтед прати ненужен защитник в Аржентина

Манчестър Юнайтед прати ненужен защитник в Аржентина

Маркос Рохо се завърна в Естудиантес

С интерес ще се проследи каква ще бъде футболната съдба на Филипе Коутиньо. Бразилецът е собственост на Барселона, но в момента играе за Байерн. Мюнхенци обаче не са очаровани от представянето му и обмислят неговото връщане на "Камп Ноу". Фил обаче не е желан и от "блаугранас", което може да му донесе и изходящ трансфер.

Снимка 445044

Източник: EPA/БГНЕС

Както стана традиция, Гарет Бейл също е главно действащо лице по време на всеки един прозорец. На Острова не изключват възможността днес той да премине в редиците на бившия си тим Тотнъм. Емре Джан от Ювентус пък може да продължи кариерата си в Борусия (Дортмунд).

Единсон Кавани, Пол Погба, Оливие Жиру, Яник Ферейра-Караско - това са само част от популярните играчи, които могат да посрещнат месец февруари с нов отбор. Предстои да разберем!

Снимка 347013

Източник: GettyImages

Важно! Трансферният прозорец в Англия, Германия, Франция, Италия и Испания затваря на 1 февруари, 1:00 часа българско време. В Португалия и Русия могат да продължат със сделките до 21 февруари. В Китай пък покупко-продажби могат да се правят до 27 февруари.

Новата трансферна цел пред Сити - Милан Шкриниар

Новата трансферна цел пред Сити - Милан Шкриниар

Той има договор с Интер до лятото на 2023 година

Ето всички по-интересни сделки от последния ден на трансферния прозорец в Европа:

преди 4 години в 22:07 ч.

Алексис Джесе Саелемакерс ще играе за Милан

Халфът преминава от белгийския Андерхлехт, като Милан запазва правото си да откупи правата на футболиста след края на сезона.

Снимка 464552

Източник: Twitter

преди 4 години в 21:38 ч.

Желан от Лудогорец избра Йънг Бойс

Жордан Льофор ще премине под наем в швейцарския Йънг Бойс. Исканият от българския шампион Лудогорец футболист ще напусне Амиен.

преди 4 години в 20:22 ч.

Емре Джан ще довърши сезона в Борусия (Дортмунд)

На този етап се счита, че играчът ще остане в клуба и след края на кампанията.

преди 4 години в 20:14 ч.

Барселона привлече бразилец до 2025 година

Матеус Фернандес ще се присъедини към отбора на Барселона през лятото.

Футболистът парафира с каталунците до 2025 година, като трансферната сума, платена за него, ще бъде общо 10 млн. евро.

"Блаугранас" преговаряха с Палмейрас доста време за подписа на състезателя. Самият той се похвали, че до лятото ще се обиграва в редиците на Валядолид.

Талантливият халф е на 21 години.

преди 4 години в 19:17 ч.

Сампдория е близо до привличането на японеца Мая Йошида под наем от Саутхемптън.

преди 4 години в 19:04 ч.

Японският полузащитник Кейсуке Хонда премина в бразилския Ботафого. 33-годишният бивш японски национал обяви новината в социалните мрежи. Хонда е подписал договор до края на 2020 година. Японецът игра за последно в нидерландския Витес.

преди 4 години в 19:03 ч.

Лидерът в Бундеслигата РБ Лайпциг е близо до това да привлече Анхелино от Манчестър Сити под наем до края на сезона. 

преди 4 години в 19:02 ч.

Защитникът на Челси Клинтън Мола премина в германския Щутгарт. 18-годишният футболист подписа договор за четири години и половина с новия си клуб. 

преди 4 години в 16:39 ч.

преди 4 години в 15:40 ч.

Полският национал Камил Гросицки подписа договор с Уест Бромич Албиън.

Снимка 241186

Източник: GettyImages

преди 4 години в 15:36 ч.

Бившият халф на Рома - Хуан Итурбе е пред трансфер в италианския Дженоа. В момента той е играч на мексиканския Пумас.

Снимка 271237

Източник: GettyImages

преди 4 години в 15:34 ч.

Отборът на Верона привлече защитника на Интер Федерико Димарко под наем до края на сезона. Среднякът в Серия "А" ще има опцията да откупи правата на играча през лятото срещу сумата от 8 милиона евро.

преди 4 години в 15:33 ч.

 Реал Сосиедад информира, че и Уилиан Жозе остава в клуба. Той беше спряган за Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Снимка 396853

Източник: EPA/БГНЕС

преди 4 години в 15:00 ч.

От Манчестър Юнайтед са направили запитване за нападателя на Саутхемптън Дани Ингс. От "светците" са отговорили, че Ингс не се продава. Той има 14 гола в настоящото първенство.

преди 4 години в 14:56 ч.

преди 4 години в 14:50 ч.

преди 4 години в 14:40 ч.

преди 4 години в 14:30 ч.

преди 4 години в 14:06 ч.

Медиите в Шотландия твърдят, че Виктор Уаняма отново ще се завърне в тамошния шампионат и ще облече екипа на бившите си работодатели Селтик. В момента кениецът не получава много големи шансове за изява от страна на Жозе Моуриньо.

Снимка 311394

Източник: GettyImages

преди 4 години в 13:56 ч.

Манчестър Юнайтед не се отказва. "Червените дяволи" подготвят втора оферта за Джошуа Кинг, след като първата, от по-рано днес, вече беше отхвърлена от шефовете на Борнемут.

Снимка 377334

Източник: LAP.bg

преди 4 години в 13:54 ч.

преди 4 години в 13:15 ч.

преди 4 години в 11:57 ч.

Някогашният голям талант на Манчестър Юнайтед - Равел Морисън ще премине от елитния Шефийл Юнайтед в тима от Чемпиъншип - Мидълзбро.

преди 4 години в 11:54 ч.

Норич също успя да се разпише в последния ден от трансферния прозорец. „Канарчетата“ привлякоха Сам МакКалъм от Ковънтри с договор до 2024 година.

Снимка 464336

Източник: https://www.canaries.co.uk/

преди 4 години в 11:54 ч.

Рома и Рен са постигнали споразумение относно правата на Стивън Н‘Зонзи. Опорният халф се завръща в родината си Франция, където е носил екипа на родния си Aмиен.

Снимка 327703

Източник: GettyImages

преди 4 години в 11:46 ч.

 Според английските медии Тотнъм е много близо до това да си върне Гарет Бейл от Реал (Мадрид).

Снимка 409734

Източник: GettyImages

преди 4 години в 11:45 ч.

преди 4 години в 11:44 ч.

преди 4 години в 10:33 ч.

Лондонският Арсенал може да осъществи трансфер до затварянето на прозорец. На Острова са на мнение, че „топчиите“ са близо до споразумение с португалския национал Седрик Соареш от Саутхямптън. „Светците“ вече имат и готов заместник на ибериеца в лицето на новото попълнение Кайл Уокър – Питърс.

Снимка 398486

Източник: GettyImages

Последно обновление в 10:34 ч. на 31.01

преди 4 години в 10:33 ч.

Челси няма да се откаже от намерението си да привлече младежкия национал на франция Бубакари Соумаре. Опорният халф на линк цяла зима беше спряган за преминаване в някой европейски гранд.

Юнайтед и Челси в трансферен спор за основен футболист на Лил

Юнайтед и Челси в трансферен спор за основен футболист на Лил

Бубакари Соумаре скоро ще стане и национал на Франция

преди 4 години в 10:32 ч.

Хърватският национал Марко Пяца, който е твърда резерва в Ювентус, се съгласи да доиграе сезона в закъсалия белгийски гранд Андерлехт. Други варианти пред него бяха Каляри, Олимпиакос или Сампдория.

преди 4 години в 10:31 ч.

Опитният футболист на Дженоа – Доменико Кришито премина медицински прегледи във Фиорентина и съвсем скоро ще подпише договор с тосканци.

Снимка 347117

Източник: Twitter

преди 4 години в 10:31 ч.

След привличането на Бруно Фернандеш, ръководството на Манчестър Юнайтед е склонно да изслушва оферти за своята френска звезда Пол Погба. Очакват се няколко късни оферти за универсалния полузащитник.

Снимка 440411

Източник: EPA/БГНЕС

преди 4 години в 10:23 ч.

Борнемут отказа предложението на Манчестър Юнайтед за привличането на Джошуа Кинг. Норвежецът остава на "Виталити стейдиъм". Така "червените дяволи" ще се ориентират към резервните си варианти за нов нападател - Уилиян Жозе от Реал (Сосиедад) или Соломон Рондон", пишат на Острова.

Мениджърът Еди Хау категорично е отказал да се раздели с основния си играч заради важността му в битката за оставане в Премиър лийг.

Снимка 439035

Източник: GettyImages

Последно обновление в 10:24 ч. на 31.01

преди 4 години в 10:11 ч.

Емре Джан може да се счита за ново попълнение на Борусия (Дортмунд). Очаква се днес халфът да мине прегледи и да бъде представен, след като германският клуб се разбра с Ювентус за трансфера. 26-годишният халф ще играе като преотстъпен на "Сигнал Идуна Парк", а след това ще бъде откупен от "жълто-черните".

Снимка 463245

Източник: GettyImages

преди 4 години в 08:51 ч.

преди 4 години в 08:45 ч.

Румънският национал Янис Хаджи е близо до преминаване в Глазгоу Рейнджърс. 21-годишният халф ще играе като преотстъпен от Генк в шотландския гранд до края на сезона.

Снимка 431463

Източник: facebook

преди 4 години в 08:43 ч.

Селта осъществи доста сериозен трансфер. Галисийците привлякоха руският национал и нападател на Локомотив (Москва) - Феодор Смолов. Той ще играе под наем на "Балайдос" с опция за закупуване. В последните месеци Смолов загуби титулярното си място в редиците на "железничарите".

Снимка 299629

Източник: GettyImages

преди 4 години в 08:32 ч.

Популярният централен нападател на Виктория (Пилзен) - Михаел Кърменчик ще продължи кариерата си в Брюж. Сумата по този трансфер е 6 млн. евро.

преди 4 години в 08:18 ч.

Атлетико (Мадрид) е близо до привличането на Яник Ферейра-Караско, който трябва да реши проблемите на испанците в атака.