Президентът на САЩ Доналд Тръмп за пореден път се "развихри" в "Туитър", като нападна остро специалния прокурор Робърт Мълър и решението му да разследва негови публикации в социалната мрежа като част от опитите му да прецени дали негативните изявления на американския държавен глава към определени лица представляват действия за саботиране на разследването за руската намеса в американските президентски избори в негова полза.

Проучват дали Тръмп не саботира разследването на Мълър

Проучват дали Тръмп не саботира разследването на Мълър

Постинги в Туитър са привлекли вниманието…

Вчера беше съобщено, че Мълър ще започне разследване на действията на Тръмп в "Туитър". Президентът на САЩ също така подчерта, че не знаел нищо относно среща на сина му с руснаците.

"Пристигнах снощи във Вашингтон от много емоционално повторно отваряне на голям завод на (американския производител на стомана) US Steel в щата Илинойс, само за да бъда посрещнат от нелепата новина, че силно противоречивият Робърт Мълър и неговата банда от 13 гневни демократи очевидно не могат да открият таен сговор, единственият таен сговор с Русия беше с демократите, така че сега те се вглеждат в моите туитове (заедно с 53 млн. други хора) - измамния лов на вещици продължава! Колко глупаво и несправедливо към нашата страна...

А толкова фалшивите новини не ми губете времето с тъпи въпроси, НЕ, не знаех за срещата на сина ми Доналд младши. Звучи ми като някой, който се опитва да си измисля истории, за да се измъкне от несвързана бъркотия. Той дори ангажира адвоката на Бил и непочтената Хилари Клинтън. Гледай ти, чудя се дали са му помогнали да направи избора!"