Два от най-силните отбори в света Италия и Германия завършиха 0:0 в един много жив идинамичен мач. Домакините могат повече да съжаляват за изпуснатата победа, след като Марко Белоти удари греда, когато изглеждаше, че е свършил всичко перфектно.

НА ЖИВО: Италия - Германия

НА ЖИВО: Италия - Германия

Двата отбора винаги правят зрелищни и интересни мачове

Оюе от самото начало темпото на мача беше много високо. И двата отбора атакуваха остро и не си губеха много времето да разиграват дълго. Въпреки това защитите бяха много добре затворени и не допускаха създаването на голови положения. Все пак домакините изглеждаха малко по остри и правеха по0бързи атаки чрез Имобиле и Белоти.

Снимка 262855

Източник: GettyImages

Имобиле успя веднъж да надбяга защитата, но ударът му премина покрай вратата. Владеенето на топката беше абсолютно по равно.

Второто полувреме не се различаваше с нищо спрямо първото. Може би италианците бяха по-настойчиви и се стараеха да пресират по-дълбоко. Германците макар и притеснени не допуснаха гол и винаги, когато можеха поглеждаха смело напред.

Снимка 262844

Източник: GettyImages

Най-чистото положение се появи пред Белоти, който овладя топката в наказателното финтира и успя да остане сам срещо Лено леко отдясно. Той шутира в далечния ъгъл, но топката капризно се удари в далечната греда.

До края и двата отбора се опитаха да променят развитието на нещата, но не беше писано да падне гол в този мач.

Снимка 262843

Източник: GettyImages