Ръководството на Левски продължава да не може да раздели с футболистите, които не влизат в плановете на треньора Славиша Стоянович. Днес "сините" проведоха първа тренировка за новата година, а на заниманието присъстваха всички ненужни футболисти - Божидар Митрев, Мартин Полачек, Аймен Белаид, Антони Белмонт и Филипе Нашименто. 

Двамата бразилци - Ривалдиньо и Луан Виана липсваха заради забавяне в полетите от родината си. 

Отборът заминава за Кипър в четвъртък и е много вероятно изброените по горе играчи да не се качат на полета за Острова на Афродита, а да останат да се готвят в София. 

Ръководството на Левски ще търси варианти да се раздели с въпросните футболисти, като повечето от тях настояват за неустойки, за да разтрогнат договорите си. 

ТОПСПОРТ научи, че вратарят Божидар Митрев първоначално е поискал всички заплати до края на договора си, за да напусне. Впоследствие стражът е склонил да си тръгне срещу три месечни възнаграждения. 

Славиша Стоянович е категоричен, че не желае нито Митрев, нито Полачек в отбора си. Двамата се надпреварваха да грешат през есента и кредитът на доверие към тях е изчерпан. Божидар сътвори голям гаф още в началото на сезона, когато сам поиска смяна на полувремето на мача с Вадуц. Тези негови действия му костваха и капитанската лента.

Митрев и Полачек остават в София, защото не влизат в плановете на Левски

Митрев и Полачек остават в София, защото не влизат в плановете на Левски

Ръководителите на Левски търсят отбори на двамата вратари