Дръжте се здраво с две ръце, защото в следващите редове ще говорим за футболиста, който умело жонглира с топка (или две) по терените на efbet Лига - Здравко Димитров.

Крилото, което с изявите си напоследък кара все повече фенове на Левски да призовават за неговото завръщане на "Герена". Напук на всички негови прегрешения, представянето му с екипа на Спартак (Варна) е достатъчен довод за даването на "втори шанс" от Стоилов, колкото и нереално да звучи, когато сме запознати с характера на "синия" старши-треньор.

Спешна среща на върха в Левски

Спешна среща на върха в Левски

На сбирката се очаква да се обсъдят спешни мерки за излизане от кризата

Чисто статистически, Здравко Димитров се радва на своите най-добри времена в елитния ни шампионат.

Откакто пристигна на "Коритото", той е взел участие в 10 мача, отбелязал е едно попадение и е подал за още четири. Това прави пряката му ангажираност към всички голове на "соколите" точно 42%. За сравнение, 8 асистенции и 3 гола постигна в Левски за 69 двубоя!

Не може да се отрече, че Димитров е играч с качества. А към този ден и час щеше да свърши отлична работа на "сините", особено при тази толкова къса резервна скамейка. Представете си го за алтернатива на Уелтън или Роналдо, например. А не да се стига до мигове, в които юношата Асен Митков да играе като крило и едва да центрира топката от тъча.

Ако зимата за Левски бъде "студена" откъм финанси за трансфери, то това би могъл да бъде още един довод за завръщането на Димитров предсрочно от морската ни столица.

Естествено, дори и да казва, че е "на линия" за обратния път към кв. "Подуяне", Здравко ще трябва много да се моли Стоилов да преразгледа своето решение. Мъри рядко реабилитира провинилите се, като по този начин пази своята репутация и тази на клуба.

Изхабени, но не и сломени!

Изхабени, но не и сломени!

Левски се нуждае от почивка, а лошото е, че важните мачове тепърва предстоят

анкета

ТОПСПОРТ ви пита: Заслужава ли Здравко Димитров втори шанс в Левски?

Виж резултати

Да, добър футболист е, дано си е научил урока. 59.4%

Не, такива като него нямат място на "Герена". 24.2%

Все ми е едно. 16.3%