Фенската организация "Ултрас Левски" излезе със свое становище относно последните драматични събития в столичния гранд. Според тях "синята" общност е изправена пред задачата да покаже как се спасява нещо, което наистина обичаш. Привържениците донякъде порицаха и легендите на клуба за тяхното бездействие.

Публикуваме написаното от тях, без редакторска намеса:

Емил Велев: Тити да си гледа баскетбола, дано се случи чудо и Левски не заиграе по селските терени

Кокала: Тити да си гледа баскетбола, дано се случи чудо и Левски не заиграе по селските терени

"Всеки да знае къде му е мястото"

"Левскари,

няма да влизаме в до болка изтъркани клишета, за да обясняваме какво значи любимият отбор за нас и няма да губим излишно време. Истината е, че огромна част от общественото внимание в момента е насочено към синята общност и сега тя е изправена пред задачата да покаже как се спасява нещо, което наистина обичаш. Левски е пред фалит, наистина пред фалит и положението е "Сега или никога!".

Феновете на Левски събраха 10 000 евро за два дни

Феновете на Левски събраха 10 000 евро за два дни

След откриване на новия метод за дарение

Събитията от последните 2 седмици доказаха колко гнусни неща се случват на високите етажи и докато се водят поредните безобразни игри на гърба ни, всеки загубен час, всеки загубен ден е пирон в нашия ковчег. Вярваме, че всичко това, което ни се случва от началото на 2020 година ще е повратен момент във фенското ни съзнание и ще накара максимално много хора да изпълняват изконния си фенски дълг, а именно безрезервна подкрепа на трибуните и активно участие във всякакви мероприятия, свързани с клубa - масово посещение на мачове, масово купуване на абонаментни карти, масово разграбване на стока от официалния фен-магазин на стадион "Георги Аспарухов". Надяваме се и съвсем скоро да бъде пусната програмата за членство към клуба, каквото уверение имаме от Павел Колев.

Използваме възможността да се обърнем към легендите и най-успешните футболисти и ръководители на Левски - излезте с лицата си и застанете рамо до рамо в тази борба за онова нещо, което ни обединява.

Тити Папазов подкани феновете на Левски да съберат 1,5 млн. лева до 24 май

Тити Папазов подкани феновете на Левски да съберат 1,5 млн. лева до 24 май

"Това не е просия, а молба към цяла "синя" България"

Обръщаме се към феновете - нека да направим това, което постигнахме Януари и Февруари. Приканваме ви да използвате следната платформа, където в реално време се актуализира цялата информация по даренията. В официалната страница на ПФК Левски е дадена пълна подробност за нея, комисионни и тн. Не забравяйте, че дори дарение, направено директно към клуба се облага с данък 5%, така че това е задължителна част за чистото финансово бъдеще на клуба.

Нека да използваме всички плюсове от социалните мрежи и да "завъртим колелото" заедно. Масови скрийншоти на дарения, споделяния, сторита, предизвикателства към приятели!

Само Левски!".

В Европа за Левски: Бизнесмен-беглец предостави акциите на премиера

В Европа за Левски: Бизнесмен-беглец предостави акциите на премиера

Ето как отразиха драмата