Локомотив (Пловдив) гостува на Страсбург тази вечер от 21:30. "Смърфовете" загубиха първия мач у дома с минималното 0:1, но близо 80 минути играха с човек по-малко, след като Томашевич получи червен картон още в 10-ата минута. 

Голямата драма около Локомотив е свързана с визите на Парвиз Умарбаев и Стивън Езе. Първият все пак получи виза от френското посолство и замина с тима. Нигериецът обаче все още няма документ, който му позволява да стъпи на френска земя. Ръководството на пловдивчани ще опита и днес да издейства виза на Езе, но това означава, че той ще пристигне при своите съотборници часове преди мача. 

Стивън Езе не се сдоби с виза и днес

Стивън Езе не се сдоби с виза и днес

Защитникът чака пред посолството на Франция до края на работния ден

Ден преди заминаването на Локомотив от състава отпадна и Един Бахтич. Техничният футболист се е оплакал от болки в кръста, а медицински преглед е установил, че хърватинът има камъни в бъбреците.

"Работим по това да имаме план Б. Проблемите в защита са факт, но който се появи на мястото на Езе, трябва да сграбчи шанса си и да докаже, че заслужава да е част от отбора. Искам всички да си помагат на терена. Няма спор, че Езе е важен, направихме много тренировки с него и свикнахме с присъствието му, но ще намерим кой да го замести".

Акрапович: В добра форма сме, можем да поднесем изненада

Акрапович: В добра форма сме, можем да поднесем изненада

"Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург"

Очаква се на "Стад дьо ла Мейно" да има около 20 000 хиляди души. Крайният победител от двойката Страсбург - Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу Айнтрахт (Франкфурт).