Промоутърът TWINS MMA потвърди нов сблъсък от файт картата на предстоящата бойна галавечер в Перник. Събитието ще се състои на 09.03.2018г.

До момента бяха оповестени две двойки съперници в категория до 70 кг - Александър Евстатиев срещу Радослав Вартанянов, както и Мартин Стоичков срещу Михаил Николов. И в двата случая става дума за ММА сблъсъци.

В първата К-1 среща за вечерта, местният любимец Венелин Анков ще премери сили със сръбския боец Данийел Бойка, в категория до 75кг. Срещата ще се проведе под егидата на WAKO и Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Венелин Анков: Силата на човешкия дух или какво е да довършиш кикбоксов сблъсък с два счупени крака!

Венелин Анков: Силата на човешкия дух или какво е да довършиш кикбоксов сблъсък с два счупени крака!

Вижте изумителната история на боеца ни

Венелин Анков е дългогодишен национален състезател по кикбокс и състезател на СК "Армеец"София. Успоредно с това е главен треньор на клуб по кикбокс и муай тай "СК Боец Перник". Венелин е спечелил над 70 медала в кариерата си, включително и от състезания по таекуондо. Носител е на световна купа по киокушин карате (шинкеншобу), балкански шампион по кикбокс, многократен шампион на България по муай тай и кикбокс. На професионалния кикбокс ринг има записани 5 победи. Венелин не се е състезавал от две години заради тежка контузия, но гори от нетърпение да се качи на ринга в родния си град.

TWINS MMA дава шанс на всички бойци да участват на галавечерта в Перник

TWINS MMA дава шанс на всички бойци да участват на галавечерта в Перник

Промоутърът спази традицията

Срещу него ще се изправи познатият като Сръбския викинг - Данийел Бойка. Той е състезател по ММА. Висок е 178 см и е със състезателно тегло от 75кг. За него по-успешна се оказва кариерата му в кикбокса и бокса. В първия стил има 5 победи и 3 загуби, като във всяка своя спечелена битка той триумфира с нокаут. Мачмейкърите на TWINS MMA успяха да се свържат с него, минути след боксова гала, в която записа поредна победа. Данийел започва кариерата си като състезател в тежка категория и постепенно стига до сегашното си тегло.

Потвърдените срещи до момента в програмата на TWINS 14:

Александър Евстатиев - Радослав Вартанянов, ММА до 70кг
Мартин Стоичков - Михаил Николов, ММА до 70 кг
Венелин Анков - Данийел Бойка, К-1 до 75кг

Очаквайте подробности за всеки следващ потвърден сблъсък от програмата на TWINS 14!

Снимка 338322