"Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" - така ще се казва деветата и последна серия от сагата, а самият филм ще се появи в кината на 20 декември - точно навреме за Коледа. 

След като режисира първата от продуцираните от Disney части, Джей Джей Ейбрамс се завръща като режисьор на последния епизод, който изглежда не продължава непосредствено от там, където спря "Последните джедаи".

В трейлъра виждаме Рей (Дейзи Ридли), която прави зашеметяващ пирует над вражески кораб, след като чува в съзнанието си гласа на Скайуокър (Марк Хамил).

Възможно е Хамил да се появи във "Възходът на Скайоукър" като призрак или видение в спомените на Рей, но това все още е загадка.

По-интересното е, че Кари Фишър, която почина през 2016 г., също е част от лентата в ролята на принцеса Лея, като Ейбрамс разчита на неизлъчени кадри от снимките на "Силата се пробужда".

В края на трейлъра чуваме зловещия смях на император Палпатин, който отново ще бъде изигран от Иън Макдайърмид, но не е ясно дали сломеният злодей ще се завърне в плът, или героят му ще се появи като спомен или видение, както Скайуокър. 

При всички положения завръщането на Ейбрамс в режисьорския стол може само да ни радва, имайки предвид успеха на "Силата се пробужда" - филмът донесе на продуцентите си над 2 милиарда долара и бе изключително добре приет от публиката.

"Аватар", "Титаник", "Междузвездни войни" - филмите с над 1 милиард приходи в бокс офисите за последните 25 години

Филмите с над 1 милиард приходи в бокс офисите за последните 25 години

Само 37 са