Англия ще разположи свои хора на различни места на стадион "Васил Левски", които да следят за разисъм в европейската квалификация с България. Ако се стигне до нередности, "тайните агенти" на албионците ще сигнализират за тях. 

От "трите лъва" са притеснени заради расистки обиди към цветнокожите играчи в отбора по време на мача с Черна гора. Затова срещата в София е обявена за високорискова.

България приема Англия на 14 октомври с частично затваряне на трибуните на стадиона. 

Ако бъде получен сигнал от английските шпиони на Националния стадион, то следва прилагането на тристепенна процедура, която включва предупреждение от рефера по уредбата на стадиона, напускане на терена до укротяване на обстановката и прекратяване на срещата.

"Ще имаме наши хора, разположени на различни точки на стадиона, които ще бъдат в постоянен контакт с хората на УЕФА. Вече сме много по-наясно с процедурите в ситуации на расизъм. Не така беше в Черна гора по-рано през годината. 

Нашите играчи ще бъдат предупредени за начините за реакция. Не го направихме в предишните случаи, тъй като след двубоя с Черна гора имахме две домакинства. Сега обаче моментът е подходящ", заяви селекционерът на Англия Гарет Саутгейт.

Англия без Джеси Лингард и Деле Али за гостуването си срещу България

Англия без Джеси Лингард и Деле Али за гостуването си срещу България

Вижте избраниците на Гарет Саутгейт