Днес Бълагрия гостува на Унгария във втори двубой от група  "G" на евроквалификациите. Двубоят е от 21:45 часа. "Лъвовете" загубиха първата си среща като домакин на Черна гора.Днес българите ще имат тежка задача на препълнения "Пушкаш Арена", който е с капацитет от 67 800 зрители.

Преди двубоя селекционерът ни Младен Кръстаич показа увереност, че знае как да победи Унгария. 

"Имахме много тежък мач срещу Черна гора, в който играчите се измориха доста. Разполагахме само с два дни за почивка. Надявам се психологически да се справим с предстоящия двубой, защото имаме план за него. Отборът на Черна гора заслужаваше да победи в миналия мач. Унгария пък е сложен съперник. Надявам се, че ще успеем да си поправим грешките, които допуснахме в миналия двубой. Отборът ни е съставен от много млади играчи и за всеки един от тях тези двубои са голяма мотивация", заяви Кръстаич.

Младен Кръстаич: Знаем си класата, винаги имам план "Б"

Младен Кръстаич: Знаем си класата, винаги имам план "Б"

"Искам да показваме, че се стараем да играем футбол и се борим за националния герб"

Той разкри и за проблеми в състава. С травма е централният защитник Петко Христов. Ако той не успее да играе, то негов заместник може да бъде Пламен Гълъбов.

Последният бе гласен за титуляр на мястото на Християн Петров.

"Не сме в много добра ситуация след загубата от Черна гора. Петко Христов получи удар. Ние обаче имаме голям брой млади и амбициозни играчи, които искат да се доказват и да играят за българския национален отбор. Имам План Б за всичко - дали печелиш или губиш, винаги трябва да имаш резервен план. Очаквам Унгария да има сериозна поддръжка от своите фенове по време на двубоя. Съперникът разполага с много добри и качествени футболисти, които са готови да накажат всяка грешка. Ние трябва да покажем добра реакция срещу това, което ни предостави противника", заяви Кръстаич.