Ахмед Доган отказа да бъде отново депутат. Това призна той в открито обръщение към структурите на ДПС, в което благодари за номинацията и я приема като признание за добре свършена работа. Номинацията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган за депутат го е изненадала, призна той.  Вече девета година той не се занимава с политическа дейност, припомня Доган.

ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението. Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати, предупреждава той.

Хамид: За ДПС това са най-важните избори от 1989 г. насам

Хамид: За ДПС това са най-важните избори от 1989 г. насам

Държавата трябва да се гради наново

Разбирам, че включването на "А. Доган" в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително "зарежда" емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото "образа на А. Доган" целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди. От гледна точка на Съдбата, няма нужда "А. Доган" да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е "Движението за права и свободи", което Ви принадлежи във времето.

Покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори, призовава накрая Доган.

ДПС зове да се търси изцеление от вируса и за обществото ни
Обновена

ДПС зове да се търси изцеление от вируса и за обществото ни

Карадайъ: От изборите ще се реши как и за колко време ще се справим с вируса „ГЕРБ“.

Доган бе издигнат за депутат от структури на ДПС, като една от тях бе в Кърджали.