Реториката не идва от партия "Продължаваме промяната". Ние не оферираме, не купуваме и не раздаваме постове и бюджети за управление.

Това заяви председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров в кулоарите на парламента, като опроверга твърденията на Тошко Йорданов, че се отправят оферти към депутати от ИТН от страна на премиера Кирил Петков. 

анкета

Какво се случи?

Виж резултати

ИТН предпазва Петков от национално предателство 12.4%

Става въпрос за пари 47.0%

Слави е последният мохикан 7.4%

Кой да е изненадан 5.3%

Сценарий за цирк 27.8%

По думите му политиката на ПП не е базирана на такива неща, а се базира на общи цели и принципи.

"Не мога да коментирам дали е лъжа, дали е имало среща с Кирил Симеонов, депутат от ИТН - не се казвам Кирил и не съм бил нито от едната, нито от другата страна. Ние казахме, че пред държавата има няколко основни приоритета - приемането на актуализацията на бюджета, подпомагане на гражданите, семействата и пенсионерите", настоя Гюров.

Преходите от проекти към партии осигуриха политическа криза

Преходите от проекти към партии осигуриха политическа криза

Ввъв всичките си роли дотук ИТН не показа способност (и/или желание) да извърви пътя от корпоративен проект до политическа партия. Но до каква степен това се е случило и при ПП?

Другите приоритети са промени в Закона за енергетиката и КПКОНПИ. До края на годината трябва да се приемат 22 закона, които да подсигурят получаването на 6 млрд. лева по Плана за възстановяване и устойчивост.

Гюров призова всеки един депутат, независима от коя парламентарна група е, да осигури мнозинството в парламента за постигането на целите на управляващите. Андрей Гюров не отговори на журналистически въпрос дали е възможно правителство на промяната без Кирил Петков.

ДПС пита защо не се изслуша Кирил Петков

ДПС пита защо не се изслуша Кирил Петков

Бяха критикувани и мерките срещу инфлацията