Ако Синята коалиция бъде допусната до управлението, аз ще започна партизанска война.
Това обяви от трибуната на парламента лидерът на „Атака" Волен Сидеров. Яростната му атака този път бе срещу ДСБ и СДС и специално срещу Иван Костов.

Говорят за бюджета, за това че нямаме пари. България няма пари за пенсии, защото те бяха ограбени от синьо-червената мафия, която стои отдясно. Когато днес се казва, че няма пари за пенсии, трябва да се знае и когато си лягаме и когато ставаме, че тези пари бяха ограбени от Иван Йорданов Костов, който днес се прави на ментор, заяви Сидеров и допълни, че големият грабеж на България е започнал през 1997 година с управлението на Иван Костов.

Това са политически паразити, които са се впили сега във вашето тяло и искат да участват в управлението, ако това бъде допуснато, аз ще започна партизанска война, заяви Сидеров, който обяви безрезервната подкрепа на Атака към ГЕРБ.
Доверието, което е дал на ГЕРБ, и което го е дал и на партия Атака, не е случайно, защото народът видя в тези партии единствените политически сили, които не са участвали в грабежа на България, каза още лидерът на националистите.

Tой обяви от парламентарната трибуна, че Атака започват операция „Възмездие". Има неща, за които няма давност - ограбването, подчерта Сидеров и добави: През времето на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган и Тройната коалиция - те ограбваха своя народ и трябва да има възмездие.

Най-голямата отговорност на ГЕРБ е да раздаде възмездие. Ние ще подкрепяме изцяло и с двете ръце тази дейност, посочи Сидеров. Той поясни, че операцията трябва да бъде възмездие, а не наглите (име на една от звучните акции на МВР - бел.ред.), защото няма по-нагли от тези, които ограбват.

Не видяхме в затвора един такъв като Иван Костов, като Доган, Станишев, Симеон, Милен Велчев и други хипернагли грабители на България, които продължават да дават интервюта как да върви икономиката, вместо да пишат показания, коментира още лидерът на националистите.

Той посочи, че решителността и волята на премиера Борисов ще победят всички задкулисни удари, защото, както подчерта - ние ще го подкрепяме да търси възмездие