Кога ще настъпи развръзката в ДПС зависи от всички членове и симпатизанти в ДПС. Всички в ДПС имат много въпросителни. Почетният председател на ДПС заема много специално място в сърцето на турския етнос и на помашката общност. Това заяви зам.-председателят на ДПС Байрам Байрам пред БНТ.

По думите му господин Доган е учил депутатите от ДПС да бъдат смели и да правят това, което чувстват със сърцето си и с мисълта си. "Господин Пеевски е най-успешният и работлив председател на ДПС след нашия лидер д-р Ахмед Доган. Не съм виждал такъв работохолик, тъй като при него няма утре, а дава всичко от себе си, за да реши проблемите на хората. Тандемът между Доган-Пеевски дадоха историческа победа и исторически резултат за ДПС - за първи път партията бе втора политическа сила", изтъкна Байрам Байрам.

Той посочи, че в ДПС има един голям конфликт между Пеевски и дерибеите, а не между Пеевски и Доган. "С Доган сме, никой не е казал, че не сме с Доган, а внушения се правят от дерибеите, че партията се завзема от българите", коментира Байрам Байрам.

"С г-н Пеевски не сме говорили по темата за новото начало, а ще направи всичко по силите си ДПС да излезе по-силно от сегашната ситуация. Има много голям натиск върху колегите народни представители от ДПС", изтъкна Байрам.

Според него най-вероятно с втория и с третия мандат няма да има правителство.

Ахмед Доган готви Хасан Азис за лидер на ДПС?

Ахмед Доган готви Хасан Азис за лидер на ДПС?

Почетиният председател връща единочалието в партията