Червените продължават с битката за евродондовете. На брифинг в Народното събрание социалистите показаха писмо на вицепремиера Томислав Дончев до просветния министър Меглена Кунева. Вицепремиерът Томислав Дончев излъга, че всичко е наред, обяви Жельо Бойчев.

Стоян Мирчев пък смята, че нарочно се залагала бомба. Само 1% е усвоен от просветната програма. В писмото били описани всички манипулации и злоупотреби в програмата за наука и образование.

Томислав Дончев трудно запазва хладнокръвие вече

Томислав Дончев трудно запазва хладнокръвие вече

За пръв път ме обвиняват, че си върша работата, коментира казаното от БСП

350 милиона лева губим, алармира Стоян Мирчев. Той прочете текст от писмото на Дончев: "Насоките за кандидатстване по двете процедури са били изменени съществено, при това по незаконосъобразен ред, което води до опорочаване на провеждането им". Кунева нарушава закона, изтъкна социалистът.

Говореха, че няма проблеми, проблеми има. Програмата е пред провал. Виновни са Борисов, Дончев и Кунева. Те са лъжци и унищожават държавата, заяви Стоян Мирчев.

БСП развенчава мита за усвояването на еврофондовете от ГЕРБ

БСП развенчава мита за усвояването на еврофондовете от ГЕРБ

За три години са платени само 5%

Припомняме, че преди дни червените захапаха Министерския съвет за провал на еврофондовете. Тогава в Народното събрание дойде земеделският министър в оставка Десислава Танева да защити земеделската продукция.