Данните са добри. Над 62 тона рязан нелегален тютюн е хванат от службите. Премиерът Бойко Борисов е много доволен от констатациите. Министър-председателят взе участие в традиционните отчети за новата на контрабандата. Той отчете завишени приходи от контрабандата.

Днес сме дали 30 милиона лева за кината и театрите, каза Борисов. Той отново се заяде с критиците си за тоталния провал на правителството. Най-лесният начин да се изкарат черни пари е от контрабандата, обясни министър-председателят. Това развращавало политици, магистрати или както той се изрази "знайни и незнайни герои".

Премиерът се похвали как кабинетът повишава доходите, като изтъкна откритият вчера завод край Пловдив. Заводи има, където има пътища, както обясни той.

Трябва да направим околовръстното на Плевен, иначе заобикаляме Плевен, изтъкна Борисов. На нас парите ни трябват в бюджета, за да продължи България с ръста на икономиката, заяви той.

Продължаваме да сме на излишък и да имаме над 10 милиарда фискален резерв и това показва тоталният провал на правителството, подчерта Бойко Борисов. За мониторинга на ЕК по мнението му всичко е ясно и тази тема нямало защо да се обсъжда.