Очаквано управляващи и опозиция не се разбраха за съдържанието на доклада на временната комисия за НДК гейт. БСП видяха редица пропуски.

Не намериха отговорността на съвета на директорите, "които са слушкали и папкали", както се изрази социалистът Румен Гечев на последното заседание на комисията. Господин Борисов е политическият чадър, заподозра социалистът.

Няма как Боршош да върти трима вицепремиери и да няма чадър над него, според Гечев. Няма ни, няма ваши в тази държава, репликира Тома Биков от ГЕРБ. "Превърнахте тази комисия в политически цирк, копате си, търсите някакъв дивидент", ядоса се депутатът.

Как един човек ни върти с 20 милиона лева?, не се даде Румен Гечев. По думите му премиерът взел НДК от Лиляна Павлова, която отговаря за председателството и ѝ оставил едно кафе на Витошка.

Боршош е само бушон, кой е менторът, пита Нинова

Боршош е само бушон, кой е менторът, пита Нинова

Трите месеца управление на ГЕРБ-ОП било скандали,корупция, плочки и суджуци.

Велислава Кръстева от ДПС се намеси и отново подчерта, че чиновникът Мирослав Боршош е дерибействал с обществени средства.

Опозицията не подкрепя доклада на комисията, който тази седмица трябва да мине и през пленарна зала. Дияна Йорданова от ГЕРБ, която е и председател на временната комисия подчерта,че комисията разбивала всички митове и легенди, че ще ни бъде отнето председателството.

Иначе опозицията поиска да се удължи работата й, но мнозинството реши, че е изчерпало работата си по НДК гейт.

Боршош финтира комисията за НДК гейт

Боршош финтира комисията за НДК гейт

Ексшефът на НДК се съмнява в безпристрастността на комисията