Премиерът в оставка Бойко Борисов "хвърля" в ледените води на Тунджа за мъжко хоро транспортния министър Ивайло Московски.

Причина за заканата беше, че Московски, който за извънредното заседание днес дойде вече с подкрастрена брада, иронично се пошегува с традицията. 
Припомняме, на предишното заседание премиерът в оставка направи забележка на Московски именно заради външния му вид.

В началото на заседанието премиерът в оставка честити празника на кмета на София Йорданка Фандъкова, като се обърна към нея по традиция на галено - "Данче". Той честити и на всички, които носят това име. "Днес е изключително светъл празник - Богоявление, Йордановден", коментира премиерът.

Борисов сподели и че се чул по телефона с кмета на Калофер. Той беше така в приповдигнато настроение, посочи Бойко Борисов и разказа, че в града са започнали подготовката от 03.30 сутринта.

И се напили, коментира "лошото момче" в кабинета Ивайло Московски.

Ледени води и горещо мъжко хоро в Калофер

Ледени води и горещо мъжко хоро в Калофер

На Йордановден имен ден празнуват близо 150 хиляди българи

Това се нарича подготовка, ако искаш да те изкарам вънка на снега да видиш дали е лесно в тази ледена вода, закани му се премиерът.

Здравите български корени да се пазят, заръча още Борисов. Това е една прекрасна традиция, а и народът казва, че замръзне ли днес кръстът, ще е здрава годината, коментира още той.

Министър-председателят предположи още с оптимистичен тон, че при тези минусови температури кръстът ще замръзне.