Доминира старият кабинет- кабинетът Денков-Габриел. Това коментира в Партийния дом лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той изтъкна доминацията на знакови министри като Георги Гвоздейков, Кирил Вътев, заместник-министъра на околната среда, който сега е министър, както че и Галин Цоков остава начело на МОН. Отново Борисов заяви, че никой от ДПС не се е намесвал в преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ.

Надявам се Главчев да умее да управлява тези хора, пожела Бойко Борисов на служебния премиер. Ако данните, които излизат в публичното пространство са истина, ГЕРБ няма да управляват с техните знакови лица. Борисов нямало да нарежда на Главчев, а на Георги Гвоздейков като ярка политическа фигура.

Според Борисов можело много да се постигне, а двата месеца до изборите да се използват за разговори и след вота да има истинско коалиционно споразумение и управление. Борисов се обърна към избирателите на ПП-ДБ, като обясни, че заради липсата на компромис от страна на ПП се стигнало до тук. ПП-ДБ настоявали за смяна на вътрешния министър и шефа на ДАНС и предвид последните събития Борисов заподозря, че явно са имали нещо предвид.

Видно са се развивали контрабандните канали, смята лидера на ГЕРБ. Още през 2013 г. Борисов е назначил Живко Коцев в ОДМВР-Велико Търново и е изненадан от снимките.

Радев се чуди как ще се контролира служебната власт при разпаднало се мнозинство

Радев се чуди как ще се контролира служебната власт при разпаднало се мнозинство

Какъв главен секретар си, ако не знаеш с кого влизаш гол в сауната, пита той Живко Коцев