Всичко е толкова тъжно, че само смеха може да ни спаси. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува с живо включване във фейсбук от област Русе управляващата коалиция и провала на третия мандат, който БСП утре ще върне.

Всичко е трагично в страната, по думите на Борисов, а в момента българите изживяват "шок и ужас". Борисов изброи провалите, като започна с пътищата, които не са ремонтирани от една година и българите гинат в катастрофи. Това се е случило само и само да откраднат едни пари. "Заради пари, тъжби и корупция се сринаха, дори и Кирил Петков се скара с Румен Радев, техния създател", възмутен е Борисов

Навсякъде са се провали за година и половина, откакто не управлява ГЕРБ, според бившия премиер: оръжие, жито, контрабанда, ток, горива, дългът е рекорден, провалено е влизането ни в еврозоната. "Те не са допуснали в пленарна зала да влезе тавана на горивата, а това беше за вас бе хора. Това не е очевидно, а жалко... Сринаха се, счупиха всичко, а желание да управлява няма никой няма." Счупиха държавата, България вече не е правова държава.

Парламентът не пожела да гласува управленската програма на Нинова

Парламентът не пожела да гласува управленската програма на Нинова

ДПС е против гласуване на управленска програма на мандатоносителя

И Борисов тепърва очаква "шамарите", които ще получат от партиите в коалицията. Очаква разкрития за кражбите вече и от предстоящото служебно правителство.

Тези шамари ще бъдат преди всичко от народа на изборите, които предстоят. Борисов е сигурен, че на народа са му се отворили очите, а ГЕРБ е готов да работи с всички, които имат за свой девиз това, което пише на фасадата на Народното събрание.

А и ще имат за цел "да върнем добрината, толерантността, с крачки назад да обединим народа".

Борисов в Перник: Държавата е тотално счупена

Борисов в Перник: Държавата е тотално счупена

В момента ровиме в тинята, ще заровиме държавата много тежко