Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поема лично ръководството на структурите на партията в София. Това съобщиха от партията в своята фейсбук страница.

Бившият премиер и лидер на най-голямата партия Бойко Борисов и народни представители от София проведоха среща с районните координатори и общинските съветници. На нея бе представен новият екип на ГЕРБ - София.

Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата. Борисов гласува доверие на представители на Младежи ГЕРБ. Той им поверява ръководството на районните структури в столичния град. Освен като районни ръководители, младежите ще се включват в работата на местните структури и като организационни секретари и като членове на районните ръководства.

Борисов посочи, че залага на хъса и енергията на младите хора в партията. По думите му партията продължава да е успешна и силна, защото през годините е доказала, че залага на комбинацията от мъдростта и дръзновението да реализират своите идеи за развитието на страната.

Кметът на столичния район "Нови искър" Даниела Райчева ще подпомага Бойко Борисов в работата му по отношение на организационните и структурните въпроси за всички 24 района в София.

Кой дърпа ръчната спирачка на СОС?

Кой дърпа ръчната спирачка на СОС?

ГЕРБ твърдят, че има сделка между Васил Терзиев и Борис Бонев