Страстите около изборния кодекс се разгорещиха.

Червеният Явор Божанков сподели, че бил изтощен и обезверен от това, което се случва. Успокоявала го мисълта, че историята ще съди всички справедливо. Социалистът обвини патриотите, че са срещу българския народ.

Юлиян Ангелов от ВМРО атакува младия социалист и му припомни, че преди две години в Горна Оряховица Радан Кънев го представял като новия десен лидер, а сега се пишел за ляв. Вежди Рашидов се засегна на младия комсомолец Божанов, който обвини герберите в изказването си, наричайки ги шайка.

Не си ли многото малък да ни наричаш шайка, бе, обърна се той към социалиста. Не съм живял 68 години едно младо момче, което не е било във войската, да ме нарича шайка, от къде на къде вчерашното момченце да ми вика шайка, това да не ти е комсомол, кипна Рашидов. Божанков се извини.

Според Таско Ерменков герберите превръщали Темида в леко момиче по бельо. Използвали я като проститутка, която да ги обслужва, както искат. Спорът премина и към съвети кой какви пози трябва да заеме, обръщайки се към даден депутат.

Председателят на НС Цвета Караянчева констатира, че днес е 14.02 и затова имало много обяснения в пленарна зала.

БСП обвини управляващите, че гласуват на тъмно Изборния кодекс
Обновена

БСП обвини управляващите, че гласуват на тъмно Изборния кодекс

Зарков е учуден, че все още има 8% от българите, които вярват на парламента