Депутатите от БСП са шокирани. В дневния ред на седмицата не е включено обсъждане на оставките на министрите Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков.

Според социалиста Драгомир Стойнев сме станали свидетели на много коалиционни съвети. Защо обаче смяната на министрите не влиза в работата на законодателния орган, недоумяват левите. Темата е поставена на председателски съвет.

Управляващите се разбраха и за трите оставки

Управляващите се разбраха и за трите оставки

Главсекът Младен Маринов става вътрешен министър

Все още няма внесено предложение от Министерския съвет (МС). Забавянето е странно. То не бяха сини каски, зелени каски, захапа ги Драгомир Стойнев. Червените се чудят дали премиерът Бойко Борисов не е размислил.

Все още няма внесен акт на МС, отговори председателят на НС Цвета Караянчева. Утре като втора точка ще се гледа ремонтът на кабинета.

Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отвърна на групата на червените избраници, че дошли да видят дневния ред, за да тръгнат сред хората, нещо което щяло да им е за първи път. Той пък се поинтересува от кога левицата ще е с 20 депутати, тъй като днес групата е над това число.